logo
logo

У маріупольській гімназії провели моніторинг щодо організації харчування

21 січня, 11:12 НОВИНИ
У маріупольській гімназії провели моніторинг щодо організації харчування
Спеціальна комісія перевірила склад, калорійність страв та вагу порцій у гімназії №1 на Лівому березі.

Нове меню у гімназії запровадили з 10 січня 2022 року. Список страв складають одразу на 4 тижні. Зараз працівники кухні стежать за тим, яке зі страв більше сподобалося дітям, щоб врахувати це у складанні меню наступного місяця.

Ми зменшили кількість солі та цукру, додали овочів та спецій. Харчування повністю збалансоване, – розповіла завідувачка виробництва гімназії Інна Симонова.

Серед страв - котлети рибні або курячі, м'ясні відбивні, салат із тушкованого буряка з яблуком у вершковому соусі, фріттату, різотто, морквяний омлет, сирні запіканки.

За підсумками моніторнігу комісія зазначила, що всі страви відповідають технологічним картам.

Останні
новини:
У Маріуполі змінили графік роботи громадського транспорту
28 лютого, 19:46
Два райони міста залишаються частково без світла та тепла
28 лютого, 14:52
У лютому маріупольцям не будут нараховувати оплату за комунальні послуги
28 лютого, 14:21
З Маріупольського району людей евакуйовують з-під обстрілів
28 лютого, 13:38

Інші новини:

У Маріуполі змінили графік роботи громадського транспорту
28 лютого, 19:46
Два райони міста залишаються частково без світла та тепла
28 лютого, 14:52
У лютому маріупольцям не будут нараховувати оплату за комунальні послуги
28 лютого, 14:21